Moederdag tips

Het is weer bijna Moederdag en dat betekent dat we onze moeders in de watten leggen. Wij hebben de leukste ideeën om jouw moeder te verrassen op een rijtje gezet!

  • WIJNPROEVERIJ MET QUIZ Competitieve moeder? Dan is de wijnproeverij met quiz, die met wijn te maken hebben (surprise 😉), zeker wat voor jullie! Wat minder competitief? Maak het compleet door passende hapjes of gerechten bij de wijnen te serveren. Gegarandeerd een gezellige middag! Klik hier voor de wijnproeverij voor thuis met quiz.
  • WIJN & CHOCO PAKKETJE Stel je eigen pakketje samen met de overheerlijke chocolade van Coco & Sebas in combinatie met haar favoriete wijn! Klik hier voor de chocolade van Coco & Sebas.
  • WIJNPROEVERIJ LENTEBOX Wijnproeverij lentebox voor thuis, In de box vind je uiteraard een handleiding om de juiste volgorde te bepalen, maar ook een proefnotitie formulier en een aromawiel om jullie te helpen geuren en smaken te benoemen. Kom bovendien meer te weten over de wijnen aan de hand van de uitgebreide wijnbeschrijvingen en leuke wijn-weetjes. Klik hier voor de wijnproeverij lentebox voor thuis.

 

   

Share this post