Update 13 januari: Weer open (maar nog niet verhuisd!)
De kluskleren zijn weer ingeruild voor een net pak. De komende weken zal Vino Veno nog geopend zijn op de huidige locatie, maar achter het afgeplakte gedeelte wordt hard gewerkt aan de nieuwe winkel! Dus kom gerust veilig winkelen of bestel via de webshop. Ondertussen hou ik jullie op de hoogte van de vorderingen met af en toe een sneak peak.


Uniek cadeau met wijnen van Bodega de Moya

Wijnen om samen van te genieten tijdens een borrel met bijpassende hapjes. Of maak je diner helemaal compleet door passende gerechten bij de wijnen te serveren. Want speciaal voor deze editie heeft chef Seb Smit recepturen uitgewerkt die we in de box toevoegen.

Daarnaast vind je een handleiding om de juiste volgorde te bepalen, maar ook een proefformulier en een aromawiel om je te helpen geuren en smaken te benoemen. Kom bovendien meer te weten over de wijnen aan de hand van de uitgebreide wijnbeschrijvingen en leuke wijn-weetjes.

Bestellen? Klik HIER voor de wijnproeverij voor thuis in luxe geschenkdoos.


Organiseer een Vino Veno wijnproeverij op locatie of thuis! Kies bijvoorbeeld uit één van de thema’s en Kim regelt de rest. In de box vind je uiteraard een handleiding om de juiste volgorde te bepalen, maar ook een proefnotitie formulier en een aromawiel om jullie te helpen geuren en smaken te benoemen. Kom bovendien meer te weten over de wijnen aan de hand van de uitgebreide wijnbeschrijvingen en leuke wijn-weetjes. Maak het helemaal compleet door passende hapjes of gerechten bij de wijnen te serveren. Ook daarvoor heb ik aan een boodschappenlijstje gedacht.
Klik HIER voor de verschillende boxen

“Laten we de wereld wat mooier maken en goede wijnen drinken…Cheers!!” – Kim Vino Veno


Op zoek naar een origineel kerstgeschenk voor jouw team?

Steun lokaal: Samen met lokale ondernemers stel ik graag een kerstpakket samen met alle moois wat Vollenhove te bieden heeft.
Thuisbox kersteditie: Trakteer jouw team op een luxe box met heerlijke wijnen van Bodega de Moya, waar ze thuis van kunnen genieten tijdens een borrel of bij het kerstdiner. (al v.a. 40 / 33 euro excl.)

Voor overige geschenken kun je ook bij Vino Veno terecht. (al v.a. 6,50 euro)Walking Wine & Dine 23/08/2020 van 15:00 – 18:00 uur in de tuinen van Oud Kraggenburg.

Alles op één prachtige locatie! Wijnproeverij onder leiding van sommelier Kim van Vino Veno met live cooking van Restaurant Robuust. 

Wat kun je verwachten? Ontvangst met aperitief – wijnproeverij van 6 verschillende wijnen – bijpassende gerechtjes uit de Foodtruck van Robuust.

Corona maatregelen: Door de ruim opgezette locatie en het goed managen van de bezettingsgraad zijn we in staat je veilig maar ook nog steeds gastvrij te ontvangen.

Reserveren? 

bel: 06 34 57 25 81

Mail: info@vinoveno.nl

Ga naar: www.vinoveno.nl


Je kunt nu voor Vino Veno punten sparen! Benieuwd wat ons spaarsysteem inhoudt? Met jouw Vino Veno punten kan je sparen voor aantrekkelijke aanbiedingen en leuke weggevers! Bij elke uitgegeven €1 ontvang je 10 Vino Veno punten.
De gespaarde punten kunnen bij jouw volgende aankoop ingewisseld worden.

Aantrekkelijke aanbiedingen en leuke weggevers:

• 600 punten zakje (100 gr) Smokey Almonds van Gotjé

•1800 punten een gratis Murano wijnopener

•2000 punten een wijn van Bodega La Purisima ‘Consentido’ (keuze uit wit of rood)

•3000 punten een fles GIMBER 200ml

•4000 punten een fles Late Bottled Vintage Port van Taylor’s

•6000 punten een wijnpakket (3 flessen)

•Punten zijn ook inwisselbaar als korting op je aankoopbedrag

 

Punten zijn niet te sparen via aankopen in de webshop.

Gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.


De webshop is nog maar enkele weken live, maar mijn winkel Vino Veno bestaat gewoon alweer 1 jaar!!
Heel bizar (en cliché, sorry) want het is echt voorbij gevlogen.
Nu is het tijd om even terug te blikken en vooral vooruit te kijken.
Als ik denk aan afgelopen jaar ben ik vooral ontzettend dankbaar!
Dankbaar voor al mijn klanten.
Dankbaar voor jullie vertrouwen in mijn adviezen.
Dankbaar voor mijn horeca klanten aan wie ik nu extra veel denk!
Dankbaar voor de mooie wijnen en het contact dat ik heb met mijn fijne leveranciers Anfors-Imperial, Kwast Wijnkopers, Herman Wines en Poot Agenturen.
Dankbaar voor mijn broer Ron die zo veel voor Vino Veno doet, zoals het maken van deze webshop!
Dankbaar voor familieleden die bijspringen wanneer het nodig is en natuurlijk mijn fantastische man Thom en mijn lieve kinderen Fenne en Kasper.

Ook al leven we momenteel in een bijzondere en onzekere tijd, ik heb heel veel zin in een tweede jaar Vino Veno!
Een jaar waarin ik jullie wil blijven verblijden met mooie wijnen. Hopelijk weer leuke wijnproeverijen kan verzorgen, op evenementen kan staan en fijne samenwerkingen aan kan gaan met de horeca.

Lieve mensen, dank jullie wel en.. Proost!! Uiteraard met een goed glas wijn 🙂


Een druppel perfectie

Uniek in Nederland en te koop bij Vinoveno. De overheerlijke plantenoliën van Fandler.

De Oostenrijkse firma Fandler produceert hoogwaardige, koudgeperste, 100% zuivere, biologische, plantenoliën uit eerste persing.
Overgrootvader Fandler begon in1926 in het klein met het persen van oliën. Juliana Fandler, zijn dochter, speelde reeds op jonge leeftijd een belangrijke rol in het familiebedrijf. Bio-pionier Robert Fandler, de zoon van Juliana, stuurde in 1980 het bedrijf een hele andere richting op en heden ten dage staat het bedrijf onder leiding van Julia Fandler, de volgende sterke vrouwenfiguur van de familie. De oliemolen is gevestigd in de Steiermark, ook wel het “groene hart van Oostenrijk” genoemd.

Zodra je een fles Fandler olie opent, ruik je pure kwaliteit. De smaken (en ook de kleuren) van de verschillende oliën zijn uniek in hun soort. Fandler betrekt zoveel mogelijk haar grondstoffen van regionale partners die ook milieubewust werken. Deze biologische grondstoffen zijn de bron van de heerlijke oliën. Sommige zaden, zoals hennep en pompoenpitten, groeien in de omgeving van de oliemolen. Andere grondstoffen, zoals de macadamia noten en chia zaden, worden geïmporteerd uit andere landen.

Fandler produceert haar oliën d.m.v. het persen van pitten en noten door druk en wrijving. Hierbij wordt geen hitte gebruikt en blijven alle kleur- en voedingsstoffen bewaard. Plantaardige oliën zijn noodzakelijk voor een goede gezondheid. Ze bevatten essentiële (onmisbare) vetzuren en vitamine A. Ook bevatten ze veel onverzadigde vetzuren die goed zijn voor je lichaam.

Wil je de verschillende oliën eens uitproberen, dan zijn de Fandler Ontbijtbox, Saladebox, Pannenbox of Notenbox ideaal. Elke box bevat 5 heerlijke oliën. Maar natuurlijk kun je ook voor een grotere fles Fandler olie bij Vinoveno terecht. Klik HIER voor het online assortiment


Ik ben Kim en zelf een echte “Venose”. Toen bij mij het plan ontstond om een wijnwinkel te starten was er voor mij maar één plek waar ik mijn droom zou willen realiseren en dat is in het mooie stadje Vollenhove. Vanaf jongs af aan heb ik al een passie voor wijn en horeca. Mijn werkervaring heb ik dan ook opgedaan in gerenommeerde restaurants in zowel binnen als buitenland waaronder 6 jaar als sommelier bij restaurant de Lindenhof in Giethoorn (2 Michelin sterren). Tijdens deze periode heb ik ook diverse opleidingen gevolgd met betrekking tot wijn en een aantal schitterende wijnreizen gemaakt.

Mijn drijfveer is klanten blij maken met goede wijn, eerlijk gemaakt door dikwijls familiebedrijven. Ik wil de verhalen erachter vertellen en mijn enthousiasme met zoveel mogelijk mensen delen. Alle wijnen die in de winkel liggen zijn zorgvuldig samengesteld. Bij Vino Veno kun je dan ook geen wijnen kopen welke ik zelf niet geproefd en beoordeeld heb.

Op het gebied van wijn-spijs bied ik ook heel graag mijn advies aan. Wijn in combinatie met eten is iets bijzonders en soms ontstaan er daardoor zelfs magische en memorabele momenten. Daarom zullen wijnproeverijen een regelmatig terugkerend evenement worden op de agenda van Vino Veno. Hierover meer onder het kopje wijnproeverijen.

Laten we de wereld wat mooier maken en goede wijnen drinken…

Cheers! Kim


Uiteraard leven wij alle richtlijnen van het RIVM omtrent het Corona-virus na.

Wat houdt dit concreet in?

  • De winkel is geopend volgens de normale openingstijden.
  • Wij werken extra hygiënisch
  • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand
  • Er mogen maximaal 2 klanten gelijktijdig in de winkel zijn
  • T.a.v. pakketten versturen werken wij natuurlijk ook uiterst voorzichtig en hygiënisch