Luxe geschenkdoos zwart voor 3 flessen

 
 

 4,00

Luxe zwarte geschenkdoos geschikt voor 3 flessen wijn

Bodegas Anadas Care Bianco 2022

Een fijne blend van Grenache blanc en Chardonnay druiven. Zuiver en fris, met tonen van groene appel, ananas en citrus. Breed inzetbaar als borrelwijn, maar ook bij milde visgerechten, curry's en groente gerechten.

Bodegas Anadas Care Tinto 2021

Complexe geur van rijp en zwart fruit en iets specerijen door het houtgebruik gedurende 3 maanden. In de smaak is de wijn vol en sappig met tonen van donker fruit en laurier. Zachte tannine en een lange afdronk. Deze wijn kun je zowel licht gekoeld (zo'n 14 graden) als op 18 graden drinken. Gekoeld heerlijk bij lichtere gerechten zoals kip en gevogelte, maar daardoor ook een zeer geschikte wijn om te drinken met warmere dagen! Op normale temperatuur ook een perfecte wijn bij een uitgebreide borrelplank.

Chemin des Géants chardonnay - viognier 2021

Fris, fruitig en levendig met intense aroma’s van steenfruit zoals perzik, rijpe peer, witte bloesem, een hint van vanillesuiker en een soepele, romige smaak.
Serveer goed gekoeld als aperitief, bij rauwkost met een dip van hummus. Of iets meer op temperatuur bij risotto met zwarte truffel, gevogelte, gebakken vis en romige jonge kazen. Ook lekker bij niet te pittige Aziatische gerechten.

Chemin des Géants Merlot 2021

Rijp, sappig en soepel met aroma's van pruimen, cassis, chocolade
en een hint van specerijen.
Lekker bij taco's met pulled pork, Parmigiana van aubergines,
vegetarische burger van paddenstoelen en een cheese burger met
blauwe kaas.

Beschrijving

Deze zwarte, luxe geschenkdoos is geschikt voor 3 flessen wijn van normale inhoud (0,75l)

Categorie: